lördag, april 28, 2007

Möhippan!

I snart en veckas tid har bruden gått och oroat sig över sin kommande möhippa. Kontrollmänniskan Cissi har varit oerhört stressad över att inte ha någon som helst aning om när det skulle ske.
Igår var hon nästan säker på att det skulle ske idag (lördag)!
Oj oj oj så fel hon hade.

Efter en hel dag som tentavakt fick hon ett kuvert i handen, däri låg ett klurigt uppdrag. Det tog säkert en halv minut innan hjärnan kopplade: "Åh, men det här är ju min möhippa!" utbrast hon glatt och munnen blev stor som en...hmmm...
ja hon var väldigt glad i alla fall.

Efter en klurig skattjakt och ett minst sagt misstänkt samtal med en rysk spion traskade hon till Brommaplan där tjejjerna hoppade fram tjoandes och tjimmandes med skumpa och tveksamma kläder. "Åttitalisten går och gifter sig" var temat som bruden bokstavligt talat klev i.
Bananörhängena blev en klar hit.

Sen fortsatte uppdraget. Nu var det dags för bruden att tjäna ihop sin egen hemgift genom att utföra diverse uppgifter så som att krama okända män, utmana folk på armhävningar, samla folk till allsång, bygga en pyramid med två vakter, sälja avlatsbrev och mycket mycket mer.

Eftermiddagen fylldes med kramar, brudvals med en kille iklädd kilt, skumpa, bowling (som vanns av bruden OBS!), vegitarisk buffé, samt motorsågsmassakern.

Kvällen avslutades med att bruden rullades in i köksmattan (= en trasmatta).

Nu kanske ni undrar hur mycket pengar jag fick in för avlatsbreven?!?
Jag fick 40 kr, 48 eurocent och lite småmynt från Grekland.

Det var en underbar kväll med underbara vänner, som jag sent kommer att glömma!

5 kommentarer:

Maggan! sa...

toppen. 2 veckor kvar kramar mamma

Jessi sa...

Ja gissa om det var kul när du väl kom fram till oss å vilken blick å leénde du hade. Jag tror att vi alla hade askul. Nu är det bara den stora dagen kvar.
Kram Kram!

Cecilia sa...

...bara?
;)

Jessi sa...

Det kommer att bli så bra såååå.
Bara vi alla kommer i håg att andas.
Kram på er!

Jessi sa...

Det kommer att bli så bra såååå.
Bara vi alla kommer i håg att andas.
Kram på er!